KAROSHI x SANZA

Wij zijn Karoshi en Sanza, een textieldrukkerij en een allround communicatiebureau die besloten om onze creatieve ideeën te bundelen en in te zetten tegen het coronavirus. Waarom? Omdat we begrijpen wat veel collega-ondernemers nu meemaken en ook omdat we iets willen betekenen in de strijd tegen het coronavirus.

Heb jij ook je zaak moeten sluiten? Of ben je toch open, maar onder strikte voorwaarden? Het lijkt erop dat, ook met een exit coronastrategie op tafel, we nog wel even de veiligheidsrichtlijnen in acht zullen moeten nemen. Jouw gezondheid en die van je personeel en klanten is immers belangrijk! Ons strikt aan de maatregelen houden is dan ook de enige manier om je personeel in veilige omstandigheden te laten werken en je klanten te beschermen.

Daarom gingen we op zoek naar een leuke manier om die veiligheidsmaatregelen extra in de verf te zetten. Het resultaat is het 1.5 Check T-shirt dat je klanten en je personeel op een originele en informele manier wijst op het respecteren van de social distancing. Ontdek alvast onze ontwerpen!